Pe ce se bazeaza incalzirea eficienta a casei?

Solutii de incalzire

Vara s-a dus iar temperaturile au inceput sa scada. Acest lucru este resimtit in locuintele noastre si astfel starea de confort este micsorata.

Consumul este prea mare la centrala electrica ?

Ei bine, uitati de sistemele clasice de incalzire in pardoseala si achizitionati-va chiar acum sistemul de incalzire in pardoseala.

Aparut inca din antichitate, in vremea cand faraonii erau la putere, acest sistem s-a dezvoltat de-a lungul timpului si astfel s-a ajung la crearea unui sistem compact si omogen cu multiple functionalitati.

Avantajele sistemului :

– nu produce igrasie deoarece caldura este propagata uniform de la baza pardoselii catre varf, temperatura fiind constanta neexistand schimbari bruste.

– pardoseala este intotdeauna calduta si astfel ofera o senzatie de confort atat pentru copii cat si pentru adulti

– nu necesita intretinere si nu necesita costuri suplimentare pentru functionarea sistemului

– functioneaza cu ajutorul energiei electrice

– nu necesita gaze si astfel nu exista risc de explozie/incendiu

Singurul dezavantaj la un astfel de sistem este ca functionarea acestuia este bazata pe energia electrica iar in cazul unei pane de curent sistemul este oprit. Dar datorita tehnologiei temperatura din incapere nu este scazuta brusc si astfel oprirea sistemului este nesesizabil pe o perioada de 1-2 ore.

Cum se monteaza acest sistem ?

Montarea acestui sistem este foarte complexa si este recomandat ca lucrarea sa fie facuta de o echipa specializata care sa prezinte toate documentele necesare certificarii unei astfel de lucrari. Nu se recomanda montarea sistemului de catre un ne-profesionist deoarece se pot produce accidente inevitabile si totodata nu aveti garantie in cazul unei defectiuni tehnice.

Sistemul este proiectat si astfel sunt introduse niste tuburi sub pardoseala, tuburi ce vor emite caldura necesara locuintei.

O alta metoda de proiectare ar fi incalzirea electrica in pardoseala. In acest caz sunt introduse cabluri electrice care datorita trecerii curentului vor produce caldura si o vor emana in pardoseala, iar de acolo in intreaga incapere.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.