Piata serviciilor de entertainment din Romania primeste un nou sprijin – trupa Amatis din Bucuresti

Band de nunta

Nunta reprezinta un moment important din viata fiecarui cuplu. Foarte multi viitori miri isi organizeaza bugetul in detaliu atunci cand vine vorba despre alegerea unui local si a formatiei de nunta. Amatis - formatie pentru nunta in BucurestiUnii prefera jazz-ul, altii muzica populara sau usoara. Indiferent de stilul ales, foarte multe petreceri esueaza printr-o atmosfera total nepotrivita cu scopul pentru care au fost organizate.

Printre cele mai frecvente greseli care transforma nunta visurilor intr-un dezastru este criteriul de selectie a muzicii. Este posibil ca repertoriul unei trupe sa nu fie prea vast, iar acelasi ritm sa anuleze dorinta de petrecere a oricarui invitat. Deoarece se recomanda o atmosfera cat mai animata, astfel incat toata lumea sa se simta bine si totul sa ramana o amintire placuta, alegerea unei formatii de nunta trebuie sa corespunda unor criterii de selectie detaliate. De la varietatea stilurilor muzicale si pana la unicitatea spectacolului, fiecare lucru contribuie la reusita unei petreceri de nunta.

Pe piata serviciilor de entertainment din Romania exista numeroase optiuni, insa numarul profesionistilor care ofera un adevarat spectacol este destul de restrans. Un exemplu este trupa Amatis, care se remarca atat prin stilul diversificat de melodii, dar si prin interpretarile inedite, menite sa atraga pe ringul de dans chiar si pe cei mai timizi invitati. Este vorba despre un ansamblu de 8 tineri, care s-au dedicat cu pasiune muzicii si dansului, organizand un proiect inspirat din numele latinesc al iubirii.

Programul oferit de formatia Amatis

Include mai multe stiluri muzicale, de la usoara romaneasca si internationala, pana la muzica populara si de petrecere. De asemenea, ceea ce aduce nou aceasta formatie de nunta este si o echipa de doi dansatori energici, instruiti in tainele pasilor si miscarilor de dans artistic.

Daca vrei o nunta cu cantec pe ritmurile caruia sa te bucuri de clipe pline de romantism, dar si de voie buna, invita formatia Amatis la nunta.

Ceea ce ii recomanda ca profesionisti nu este doar unicitatea serviciilor si calitatea programului pe care il pun la dispozitia clientilor lor, pe care ii numesc prieteni, ci si experienta indelungata in aceasta zona de proiecte. Membrii fondatori au la activ peste 200 de spectacole televizate si private. Toata aceasta activitate i-a facut pe fiecare dintre ei sa inteleaga nevoie de diversitate si cat de mult poate sa schimbe muzica buna atmosfera unui eveniment. Au trasnmis mai departe acest principiu, reusind sa alactuiasca o formatie pentru nunta completa. Membrii manuiesc cu dibacie instrumente precum clapele, saxofonul, vioara sau butoanele de la masa de Dj.

Prin urmare, daca esti in cautarea unei formatii care sa presteze un serviciu de calitate si care sa iti transforme evenimentul intr-un moment memorabil, trupa Amatis este o alegere ideala.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

2 Comments

  1. Dascalu Raluca spune:

    Chiar cautam o formatie de nunta Bucuresti care sa aiba instrumentisti de exceptie, in special axati pe instrumente precum clapele, saxofonul, vioara. Ma bucur ca am auzit de Trupa Amatis Bucuresti.

  2. Sorina spune:

    Pare o formatie buna, m-am uitat pe site, mi-a placut, o sa-i am in vedere.