Povestea jocurilor

jocuri

Jocul este o activitate care la un moment dat a reprezentat activitatea pricipala pentru fiecare dintre noi. Aflati la o varsta frageda, „munca” pe care copilul trebuie sa o faca zinlnic este sa se joace. Prin joc el practic capata anumite deprinderi, cunoaste mediul inconjurator, socializeaza si invata cat de cat sa se descurce singur. In anii copilariei jocul ar putea fi numit „o a doua mama”, deoarece asa cum si educatia isi are rolul ei in cadrul dezvoltarii unui copii, asa si jocul isi are rolul sau in dezvoltarea micutului care constientizeaza o multime de lucruri care il inconjoara datorita faptului ca depunde efort in respectarea unor reguli pe care jocul le dipune.

La o varsta mai inaintata, jocul continua sa reprezinte o forma de deprindere a unor anumite gesturi, chiar daca forma in care acesta se desfasoara difera. In functie de generatii, tipurile de jocuri sunt diferite, insa scopul este acealasi: de formare. Daca in urma cu cativa ani casetele cu Mario erau la mare cautare in toate magazinele, si in fiecare casa se gasea acea cosola care urma sa fe conectata la televizor, astazi acest joc poate fi accesat online.

Modul in care jocurile online au asaltat piata electronica a ajuns sa fie cunoscut de o multime de oameni care au fost prinsi in aceasta „febra” a jocurilor pe internet. Faptul ca jocurile online au luat cu mult fata banalelor jocuri cotidiene care stau acum in umbra ca o marturie a anilor trecuti. Nu este altceva decat o promisiune dusa la bun sfarsit de catre cei care le-au creat.

Cu siguranta in secolul 21, unde viteza a devenit parca un sport national, este mult mai convenabil si mai usor sa accesezi internetul care dispune de mii de jocuri menite sa ne destinda decat sa practici jocurile de altadata, care nu s-au pierdut definitiv dar raman in trecut. Pe site-urile de profil gasiti celebrele jocuri friv atat de populare in randul copiilor, care detin o grafica ireprosabila si un design demn de un site care se respecta. Si pentru ca tot veni vorba de design, putem preciza faptul ca jocurile sunt dispuse pe categorii, spre exemplu ve-ti gasi jocuri: de logica, de strategie, de aventura, cu impuscaturi, cu masini, cu motociclete, cu bile, Mario, atat in forma clasica cat si in alte forme mai noi aparute pe piata, de gatit, jocuri gratis , pentru copii , precum si jocuri sportive.

Cu siguranta orice vizitator al acestui site va ramane cu o impresie buna, dat fiind faptul ca din ce in ce mai multi utilizatori se inregistreaza si este recomandat de toate categoriile de varsta, De precizat este faptul ca exemplele mentionate mai sus sunt doar o serie minuscula din multitudinea de articole pe care le veti descoperi de indata ce veti accesa site-ul.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.