Problema drapelului secuiesc

Problema drapelului secuiesc tinde sa devina o problema tot mai mare intre Romania si Ungaria si care ne cam da fiori si ne aduce aminte de problemele trecute ce le-am avut cu ei.

Drapelul secuiesc este un simbol al secuimii si atat,consider ca acesta nu are ce cauta intr-o institutie de stat,chiar daca cel ce conduce aceea institutie este de origine maghiara.Este o institutie de stat romaneasca din Romania.

Opiniile unor membrii ai guvernului de la Budapesta pe seama acestei probleme nu face decat sa instige maghiarii din Romania sa ii urasca pe romanii,dar odata ce traiesc in Romania,majoritatea s-au nascut aici,ei se urasc pe ei insesi.

Guvernul nostru pana acum consider ca nu au dat un raspuns pe masura la atacul maghiarilor.Trebuia pus piciorul in prag,iar raspunsul sa fie ferm si dur la adresa lor.Ambasadorul lor trebuie imediat ce a spus intr-o declaratie ca ar trebuii modificat articolul 1 din Constitutia Romaniei,expulzat fara alte comentarii.Iar ambasadorul nostru chemat la Bucuresti.Ar fi trebuit rupt orice contact si negocieri de orice gen cu Budapesta pana cand cei responsabili de afirmatile la adresa Romaniei si-ar fi cerut oficial scuze.

Sunt de acord ca fiecare entitate sa isi pastraze simbolurile si traditiile,dar asta nu intr-o institutie de stat din Romania.Iar celor care doresc autonomia tinutului secuiesc le spun un singur lucru acesta NU exista.Tinutul secuiesc nu exista,exista doar Romania si  cateva minoritati printre care si cea secuiasca.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.