Romania 6 din 6

Nationala de fotbal a Romaniei a avut un inceput bun de preliminarii,bine avand si norocul tragerii la sorti a meciurilor.Estonia si Andora fiind 2 adversari facili pentru nationala lui Piturca.Totusi trebuie sa ne bucuram deoarece de mult timp Romania nu a mai avut un inceput asa de bun.

Urmatoarele 2 meciuri sunt cruciale,cred ca 4 puncte obtinute din dubla cu Turcia si Olanda ne-ar aduce mult mai aproape de mondialul din Brazilia.E greu de prevazut ce se va intampla dar cred ca nationala lui Piturca are sanse de a obtine cele 4 puncte necesare pentru moment.

Totusi Victor Piturca,pentru a reusi va trebuii sa renunte la cativa jucatori din lot si aici ma refer in primul rand la multitudinea de stelisti.In afara de Chiriches si Bourceanu,care de altfel au demonstrat ca sunt buni de nationala,pe ceilalti gen Tanase sau Adi Popa nu ar trebuii sa imbrace tricoul nationalei cel putin pentru moment.

Sa speram ca in sfarsit nationala Romaniei ne va da iar motive de a iesi din casa si a ne bucura pe strazi,asa cum faceam odinioara cand la nationala erau Hagi si Popescu!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.