Sfarsitul pentru liderii USL?

Victor Ponta si Crin Antonescu,actualii lideri ai USL se afla pe o panta ce duce fara doar si poate catre sfarsitul carierei lor politice.Victor Ponta actualul premier al Romaniei de cand a venit la guvernare nu a facut altceva decat sa isi atraga o sumedenie de critici atat pe plan intern cat si pe plan extern.Crin Antonescu presedinte interimar al Romaniei in perioada referendumului a demonstrat ca nu poate fi o optiune pentru functia de presedinte.

In aceste conditii este clar ca atat PSD cat si PNL trebuie sa isi caute noi lideri care sa aduca un suflu nou partidului si mai ales ceea ce au pierdut cei doi actuali lideri : credibilitate.

In actualele conditii asta este ceea ce lipseste USL-ului cel mai mult,credibilitatea.Pana nu se vor debarasa de cei doi din pacate pentru ei nu vor putea castiga simpatia omului de rand si mai important nici partenerilor externi.

Romania are nevoie de lideri cinstiti,corecti si pentru poporul roman,nu impotriva lui!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.