Sfaturi pentru vopsirea parului in culori neobisnuite

Deci v-ati decis sa va vopsiti parul albastru,roz,violet,portocaliu,verde,rosu sau orice alta culoare la care va puteti gandii.Felicitari pentru ca doriti sa iesiti din norme.Este doar o culoare pana la urma iar daca doriti sa reveniti la o culoare obisnuita o puteti face foarte simplu,vopsindu-va din nou.Iata cateva sfaturi pentru a va vopsii parul in culori neobisnuite.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te gandesti la ce culoare vrei sa folosesti pentru parul tau.Probabil aveti deja ceva in minte.Daca doriti sa va vopsiti pe tot parul acest lucru este foarte simplu,insa daca doriti sa va vopsiti in culori multiple,este cazul sa va ganditi la un salon de coafura.

Daca v-ati decis sa mergeti pe o singura culoare,exista unele lucruri de care aveti nevoie.Primul este colorantul.Daca aveti parul mai scurt este nevoie de un singur flacon.In cazul in care este mai lung asigurati-va ca aveti mai mult.Nu este placut sa fi la jumatatea procesului de vopsire si sa ramaneti fara vopsea.

Al doilea lucru de care aveti nevoie este un inalbitor pentru par.Daca sunteti blond nu veti avea nevoie de acesta.Daca doriti sa fie o culoare vibranta cu siguranta veti avea nevoie de un inalbitor.Veti avea nevoie si de manusi de cauciuc.Veti avea nevoie deasemenea si de un pieptene si o camasa.

Un alt sfat util este sa va acoperiti parul cu o folie de plastic dupa vopsire in timp ce asteptati sa se usuce.

Acum ai iesit din norma si arati minunat.Felicitari!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.