Simptome ale aparitiei unui parazit intestinal

Simptome ale aparitiei unui parazit intestinal

1. Simptome al sindromului colonului iritabil pe care nu le poti explica
Este important de stiut ca multi experti si dieteticieni conventionali considera ca IBS este un diagnostic adevarat, cu criterii specifice, inclusiv dureri abdominale cronice, dar si la distanta, si modele de miscare intestinala neregulate. Dar, de asemenea, multi cred ca IBS nu explica toate problemele intestinale, iar unele dintre simptomele sale caracteristice sunt, de asemenea, caracteristice altor probleme, cum ar fi infectiile parazitare. Iata cateva dintre simptomele frecvente ale intestinului legate de paraziti:

durere abdominala
gaz
balonare
diaree
greata
varsaturi

2. Simtiti ca sunteti intr-un roller coaster de stare de spirit si energie
„Primele semne ale mele de a avea o infectie cu parazit au fost depresia si anxietatea, impreuna cu gazele mai clasice, balonarea, indigestia si modificarile la nivelul miscarilor intestinale”, spune Albina, mentionand ca multi dintre pacientii ei cu infectii parazite raporteaza si simptome de depresie si anxietate. . Expertii spun, de asemenea, ca oboseala, epuizarea si problemele de somn, inclusiv insomnia si probleme de adormire sau de adormire, au fost, de asemenea, asociate cu infectii parazite.

3. Probleme ale pielii in afara normei tale
„Multi dintre pacientii mei cu paraziti prezinta eczeme, psoriazis si intoleranta la histamina”, spune Albina. „Deci migrenele si simptomele perioadei pot fi de fapt din cauza parazitilor”. In timp ce parazitii intestinali au fost cu siguranta asociati cu simptome asemanatoare alergiei si alte probleme dermatologice, este important de stiut ca nu toti parazitii traiesc in intestine – unii isi fac aparitia chiar in piele si pot avea un impact direct de la localizarea lor pe corp. Acarienii (scabia) si paduchii sunt doua tipuri de paraziti care afecteaza pielea, scalpul sau parul si pot provoca mancarimi intense, inflamatii si / sau roseata.

4. Probleme autoimune sau stres semnificativ
„Exista, de asemenea, dovezi stiintifice semnificative si intelepciune straveche, care ne arata cand oamenii sunt sub stres semnificativ nu-si gestioneaza bine mintea, stresul poate reduce calitatea, cantitatea si diversitatea bacteriilor bune din intestin”, spune Albnina. „Deci, o abordare simpla pe baza de medicamente – de exemplu,„ aveti b. Hominis, deci luati-o pe Alinia – asta nu va functiona cu adevarat decat daca va asigurati ca pacientul nu mananca alimente care irita sau inflameaza intestinul si ca imunitatea lor este bine consolidata. Astfel, o mare parte din aceasta se reduce la functia imunitara, astfel incat organismul sa poata ucide erorile si sa le mentina.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.