Teste pentru identificarea bolii Lyme

Teste pentru identificarea bolii Lyme

Expertii si Centrele pentru controlul si protectia bolilor (CDC) solicita un test cu doua niveluri pentru a confirma diagnosticul; daca primul test este pozitiv, medicii vor solicita uneori un alt tip de test (un test Western Blot), care identifica clase specifice de anticorp pe care corpul tau il produce.

Este important de mentionat aici ca unele grupuri de medici ai pacientilor nu prea au incredere in teste sau in ghidurile privind modul in care trebuie tratata boala Lyme.

„Exista atat de multe informatii gresite. De aceea fac ceea ce fac”, spune Baker, care a petrecut mai mult de 30 de ani ca cercetator la Institutele Nationale de Sanatate, multe dintre ele implicate in boala Lyme. „Nu puteti merge doar prin simptome pentru a diagnostica boala Lyme. Exista cel putin 250 sau 260 de conditii medicale diferite care au simptome care sunt aproape identice cu ceea ce vad medicii ca boala Lyme.

„Ceea ce aveti nevoie sunt teste de laborator fiabile si obiective pentru a face diagnosticul. [Testele pentru boala Lyme] sunt foarte bune … teste foarte fiabile.”

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.