Tipuri de pensule machiaj pentru un aspect perfect

Tipuri de pensule machiaj pentru un aspect perfect

În ziua de astăzi, machiajul a intrat în rutina multor doamne și domnișoare care doresc să își accentueze părțile frumoase ale feței și să le estompeze pe cele mai puțin plăcute. Machiajul a apărut acum multe secole în urmă și a avut drept scop atragerea de către femei a sexului opus, dar, în ziua de astăzi, machiajul nu este doar o armă a seducției, este mai mult de atât, este încredere și admirație asupra propriei persoane.

Toate femeie doresc să estompeze cearcănele de la prea puțin somn și prea mult stres, coșurile apărute, punctele negre, și micile imperfecțiuni, iar cu ajutorul machiajului potrivit acest lucru este posibil.

Pe lângă produsele de make-up care asigură acel ten perfect, fără pensulele de machiaj adecvate acest lucru nu este posibil. Doamne și domnișoarele care folosesc zilnic machiaj cu siguranță au o trusa cu pensule de machiaj profesionale în cutia de produse cosmetice, dar oare care sunt cele potrivite? Acado dorește să vă ofere câte sfaturi în privința alegerii pensulelor de machiaj potrivite pentru fiecare pas al procesul de make – up.

Ce tipuri de pensule pentru machiaj există și pentru ce sunt ele folosite?

Piața de make-up abundă într-o diversitate de produse pentru ten care necesită o aplicare adecvată, iar fiecare produs are pensula adecvată. Magazinul Acado a realizat un scurt ghid al pensulelor de machiaj și scopul acestora „ Trusa de machiaj profesională nu ar trebui să lipsească de pe măsuța iubitoarelor de make-up. Un sfat valoros în alegerea pensulelor, de care fiecare femeie ar trebui să țină cont, este acela că densitatea mare a firelor de par ale pensulei duce la aplicarea unei cantități mari de produs, adică există o relație directă între cantitatea de produse aplicate pe față și densitatea pensulei. ”

Pensula de machiaj pentru fond de ten

Pensula pentru fond de ten are fie formă cilindrică, fie plată și este realizată din par sintetic pentru a putea obține un aspect al feței perfect. De ce păr sintetic? Pentru că nu absoarbe umiditatea din fonul de ten așa cum o face pensula din păr natural. Acest tip de pensulă vă asigură un fond de ten întins uniform pe întreaga suprafață a feței și totodată oferă acel aspect de pori diminuați.

Pensula de machiaj pentru fardul de obraz

Aceasta este fie sub formă plată, fie rotundă, fie oblică. Cu ajutorul pensulei plate se obține un contur perfect al feței, cea rotundă ajută la aplicarea unei cantități mari de fard pentru obraji care apoi este întins uniform pe întreaga suprafață a obrajilor, iar cea oblică ajută în sculptarea perfectă a pomeților.

Pensula evantai este tot pentru obraji și ajută atât în aplicarea unei cantități mici de pudră cât și la îndepărtarea produselor aplicate în exces.

Pensula de machiaj pentru corector

Forma acestei pensule este plată și, pentru o aplicare corectă, din păr sintetic. Dimensiunea acesteia este mult mai redusă decât cea dedicată fondului de ten, și se folosește prin tamponări delicate și mișcări circulare.

Pensula de machiaj pentru sprâncene

De cele mai multe ori această pensulă este plată, subțire și îngustă pentru a putea realiza un contur perfect al sprâncenelor. Această vă ajută și în desenarea unor fire de păr pentru spațiile goale din sprâncene.

Există și pensula de sprâncene ce se aseamănă cu peria de la mascara, aceea este pentru a aranja firele de păr rebele.

Pensula de machiaj pentru ruj

Aceasta este îngustă și este folosită în cazul rujului lichid care nu deține o pensulă proprie. Firele sunt de obicei puține și au formă în V pentru a putea realiza un contur perfect.

Pensula de machiaj pentru fardul de pleoape

Această categorie are o gamă foarte diversificată de pensule de care trebuie să țineți cont atunci când vă doriți un machiaj de covor roșu.

  • Pensula cu vârful rotund este perfectă pentru crearea unui machiaj colorat deoarece ajută la crearea unei treceri line de la o culoare la alta.
  • Pensula cu vârf plat și în unghi drept este cea care asigură un contur perfect și detalii bine subliniate.
  • Pensula cu vârf în formă de V ajută în crearea detaliilor și crearea umbrelor.

Pentru mai multe întrebări despre pensule de machiaj puteți apela la site-ul Acado, secțiunea de chat pentru a putea în contact cu oameni pasionați, care vă pot oferi mai multe detalii despre pensule machiaj și truse machiaj profesionale pe care care le comercializează.

 

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.