Topul jocurilor cu pesti

jocuri-cu-pesti

Unii oameni acceseaza jocurile online doar pentru a scapa de stres, in timp ce pentru unii gaming-ul online este o pasiune (sau chiar obsesie).

In principiu, desi nu sunt atat de populare printre marea majoritate a oamenilor prezenti pe site-uri de nisa (copii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani), o categorie accesata majoritar de catre oamenii care cauta doar relaxare este cea de jocuri cu animale (cu pesti, cu ponei, cu caini, etc), in mare parte pentru simplul motiv ca cele din categoria aceasta nu au un grad foarte mare de dificultate si pot fi terminate usor.

De exemplu, daca luam categoria de jocuri cu pesti, vom avea surpriza placuta sa gasim in topul celor mai populare 2 nume care existau in varianta mobila inca din 2007. Ulterior, pe baza succesului avut si a feedback-ului pozitiv dobandit, au fost facute si cateva variante pentru PC, dupa cum urmeaza:

3. Fishy Game

Este varianta PC a jocului care se gasea pe telefoanele Motorola in urma cu cativa ani. Practic, jucatorii intra in postura unui peste mic care trebuie sa manance alti pesti de aceeasi dimensiune pentru a creste in dimensiune, iar ulterior, sa manance pesti si mai mici pentru a creste si mai mult, scopul final fiind acela de a acumula un punctaj cat mai mare.

2. Save The Goldfish

Acest joc este unul relativ scurt, intrucat poate fi terminat in maxim 20 de minute. Practic, jucatorii trebuie sa salveze un pestisor auriu care, in cazul in care nu izbutesc sa-l salveze, isi va afla sfarsitul intr-o tigaie incinsa.

1. Fish Tycoon 2

Este o versiune ceva mai evoluata a jocului Fishy Game si mult mai distractiva. In aceasta versiune se pot vinde pesti, se pot cumpara accesorii, iar actiunea se desfasoara in real time, astfel ca odata pornit jocul, trebuie indeplinite anumite actiune la intervale stricte de timp. Bineinteles, apar si surprize in joc, asta va lasam pe voi sa le descoperiti.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.