Ultimele noutati din New York, cel mai activ oras nord-american

new york

• Doi nou – nascuti fac senzatie la New York. Cea de-a treia sotie a lui Donald Trump, sârboaica Melania, a dat nastere unui baietel pe nume Barron William Trump. Cine stie de ce „Barron”? Poate ca multimiliardarul care se ocupa cu afaceri imobiliare a recurs la un subterfugiu, dându-i un nume de titlu nobiliar fiului sau. Acest al cincilea copil al magnatului imobiliarelor s-a nascut intr-un spital din New York, chiar sub ochii tatalui sau, care a asistat in direct la „spectacol”. „Va avea un mare talent pentru afaceri. Va sti totul perfect, pentru ca eu voi iesi la pensie când el va intra in clasa intâi” – a declarat Trump. Tot in aceasta primavara, s-a nascut si micul Mario Cuomo, nepotul fostului guvernator al statului New York. Tatal este Christopher Cuomo, o stea in devenire a retelei de televiziune ABC.

• Toate locurile au fost vândute pe Broadway pentru comedia „Trei zile de ploaie”, in care joaca Julia Roberts timp 16 saptamâni. Tehnica de interpretare actoriceasca a fost foarte diferita si Julia, desi nu face un rol de zile mari, s-a implicat cu pasiune pentru a cuceri publicul si ca actrita sub luminile rampei.

• Julianne Moore, un alt star hollywoodian, ia exemplu de la colega sa Julia Roberts si in 30 noiembrie va juca intr-o noua comedie „Ora verticala” de David Hare in regia faimosului si respectatului regizor englez Sam Mendes, sotul actritei Kate Winslet si câstigatorul unui Oscar pentru filmul „American Beauty”. Tot datorita lui se inregistreaza si debutul teatral la Londra al lui Nicole Kidman, in Blue Room (Camera Albastra), unde actrita a jucat complet goala, provocând un mare scandal.

• La Galeriile Forbes, pe bulevardul Fifth Avenue, Institutul National de Bijuterii a vernisat o inedita si interesanta expozitie infatisând bijuterii din 1950 si pâna in prezent, sponsorizata partial de Cartier si Van Cleef&Arpel’s. Se pot admira bijuterii faimoase ca, de exemplu: colierul de rubine al Mariei Callas, cercei cu briliante ai printesei Grace (cadou de la principele Ranieri), ambele bijuterii marca Van Cleef; brosa Cartier in forma de pantera a ducesei de Windsor; bricheta Dunhill a printesei Diana cu poza ei si a printului Charles facuta in ziua casatoriei; un pretios colier si cercei de aur batuti in diamante apartinând Sofiei Loren, creatie a casei Bulgari- 1992; un colier simplu de perle de Mikimoto care a apartinut celebrei Marilyn Monroe.

Poate bijuteria cea mai importanta a expozitiei este colierul in forma de sarpe care pare real, din platina lucioasa, placat cu aur, briliante si smaltuit, creat de Cartier in 1968 pentru actrita mexicana Maria Felix. Dar exponantele nu sunt numai pentru doamne. Pot fi vazuti butonii presedintelui John F.Kennedy in forma de balansoar care stârnesc admiratia.

• A decedat Oleg Cassini in vârsta de 92 de ani, cel care a avut cea mai lunga cariera de designer din America. Chiar octogenar, avea inca mult sarm si stia sa vorbeasca cu femeile asa cum nimeni altul nu o putea face – povestesc admiratoarele sale. Dar meritul lui cel mai important a fost acela de a sti sa redea femeilor frumusetea. El a creat look-ul celebrei Jacqueline Kennedy, el a creat vestimentatia printesei Grace, in vederea casatoriei cu printul Ranieri. A desenat pentru Joan Fontaine si Joan Crawford si s-a casatorit cu actrita Gene Tierney. Era fiul unei contese italiene, Margherita Cassini si al unui diplomat rus, dar si-a pastrat numele de familie al mamei sale.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.