Ungaria behaie la noi!

Dupa refuzul Guvernului Romaniei de a da acceptul pentru reinhumarea pro-fascistului,antisemitului si antiroman-ul  nyiro jozsef ,un criminal de razboi ce trebuia executat in 1947,care mai de care politician din tara vecina ungaria ,incearca sa provoace Guvernul Romaniei.Mai intai presedintele parlamentului de la budapesta, kover laszlo,care afirma deunazi printre altele ca “  A fost surprinzător comportamentul neprietenos, necivilizat şu barbar al noului guvern român de a-i refuza lui nyiro jozsef posibilitatea de a se odihni acasă, în pământul natal.

Suntem acuzaţi în mod ruşinos şi noi, şi nyiro şi a existat o adevărată vânătoare după urna cu cenuşa lui din partea guvernului care a depăşit limita comicului.” ,iar acum dupa ce premierul Romanie,Victor Ponta a solicitat scuze din partea omologului sau maghiar victor orban,scuze pe care nu le-a primit,un alt asa-zis politician de la budapesta, peter szijjártó, secretar de stat pentru relații internaționale, a declarat, duminică ca ” actele de reverenta sun ireconciliabile cu stigmatizarea politica,iar guvernul ungar nu intentioneaza sa comunice cu Guvernul Roman in aceasta privinta”.

Pai ba hortistilor nu va este rusine?Care cum va treziti dimineata sa incepeti sa behaiti,vrute si nevrute despre poporul roman?

Bine a facut Victor Ponta,de data asta ii spun bravo,desi sunt un contestatar al sau,acum il felicit si totodata ii urez ca la o viitoare vizita a unui oficial ungar ,nici macar sa nu il primeasca.Cum de au astia tupeul sa behaie incontinuu?

Dupa opinia mea ar trebuii expulzati sau chiar deportati toti ungurii din tara si nu numai.Unde esti tu Doamne,Suleiman sa transformi ungaria in pasalac!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.