Vasile Blaga – Singura Optiune

USL-ul se grabeste cu destituirea lui Traian Basescu si probabil spera ca poporul roman il va vota pe candidatul lor cel mai probabil,Crin Antonescu.Dar eu sincer nu as vota si nici nu voi vota cu aceasta uniune,desi in cadrul partidelor au oameni capabili,cei aflati in fruntea lor nu sunt decat niste infractori de rand si aici ma refer in primul rand la Victor Ponta.

Dupa ce a fost acuzat ca a plagiat lucrarea de doctorat,acum directorul universitatii din Catania,acolo unde sustine Ponta ca a facut masterul afirma ca nu a avut un student cu acest nume.Asta mi se pare a fals in acte.

Chiar daca Traian Basescu posibil sa mai candideze inca o data nu il vad a avea prea multe sanse,astfel singura optiune devine Vasile Blaga.Cred ca este singura optiune viabila pentru Romania,asta desigur daca nu doriti un presedinte gen Dan Diaconescu sau Victor Ponta,sunt cam la fel,nu vad o diferenta intre ei.

Astpt totusi un semnal si din partea Casei Regale a Romaniei,atunci cu singuranta situatia ar fi diferita.Despre asta vom vorbi in postul urmator!

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.