Victor Ponta – Prim Infractor

Victoras draga,ai plagiat lucrarea de doctorat deci te situezi in postura deinfractor.Ai incercat sa obtii foloase necuvenite prin titlul de doctor,obtinut ilegal.

Normal ar fi sa iti dai demisia si sa ti se retraga titlul de doctor,dar tu nu vei face asta,probabil ca tot Traian Basescu este de vina ca tu ai plagiat lucrarea de doctorat.O institutie a cerut deja sa ti retraga titlul de doctor dar tu esti Victoras Ponta mare prim-ministru si conducator suprem al partidului comunist PSD,doar ai fost scolit de bunicuta Iliescu,cum sa respecti tu legile statului,nu asa ceva nu se poate,tu ai legile proprii si doar in cazul tau sunt valabile Victoras draga.

Bravo tine-o tot asa inca vreo 4 ani apoi la urmatoarele alegeri atunci cand partidul tau nu va mai obtine majoritatea cum o va obtine acum,tu Victoras draga ii vei lua locul lui bombonel Nastase si vei fi acolo prim infractor al Romaniei.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.