Butoane implementate pe un site web care vor genera trafic

butoane google

Generarea traficului si metodele de promovare online a unui business sunt cele mai importante aspecte pecatru ca un  site sa se faca vazut si preferat de catre potentialii sai clienti, in detrimentul altora. Desi popularizarea articolelor sau a site-ului, in general poate fi realizata prin multe metode, mijloacele social media sunt una dintre tehnici. Nu este o conditie vitala pentru un PR bun sau pentru o pozitie favorabila in motorul de cautare ca un business online sa fie “impartit” intre toti membrii retelei sociale, insa este bine privit de motorul de cautare so genereaza un feedback pozitiv catre site, catre clienti si favorizeaza cristalizarea sa pe o pozitie buna.

Pentru ca site-ul este intrarea din fata spre un business online care se doreste a fi de suscces, un design imbogatit cu un logo, motto si pasiune au sanse mari sa fie pe placul nevoilor clientilor. Pe langa promovare online a site-urilor, mijloacele social media, mai exact site-urile de socializare, prin care se pot publica diverse tipuri de continut pe profilul personal, sunt metodele de a arata altora ceea ce detii sau cu ce imbunatatesti mediul internetului si, digur daca esti pregatit sa iti indexezi site-ul conform criteriilor etice.

Web-designerul trebuie sa aiba, neaparat, in vedere faptul ca iconitele social de pe o pagina web au devenit un “must” cand vine vorba de raspandirea informatiilor. Spre exemplu: LinkedIn este site-ul in care se creaza conexiuni business to business, de la firme la indivizi si de la firme la alte firme. Este un site specializat pe crearea unei retele de cunostinte, unde se publica stiri din domeniul HR mai mult, dar si din tot ceea ce apartine de mediul business.

Un al site binecunoscut care trebuie sa aiba iconita pe orice iste este twitter si a sa pasare care “ciripeste” diverse naoutati de la toti membrii comunitatii. Este o metoda foarte rapida si usoara de a genera trafic unui site.

Pe langa acestea, Google + a inceput sa aiba o importanta deosebita pentru promovare si comunicare online. Cu toate ca a fost si inca este un potential subestimat, este un site pe care iti poti publica informatiile si cu care te poti lega si de alte programe care apartin de google, cum ar fi binecunoscutul youtube. LInkuri, comentarii de pe youtube pot genera trafic important inapoi pe site-ul tau. Pe langa acestea, Pinterest si Stumble Upon au reusit sa isi primeasca locul intre celelalte site-uri de informatii din diferite domenii si alaturi de site-uri social.

Designul, calitatea articolelor si atractivitatea design-ului fac multi internauti sa navigeze pe cele doua. Sunt utilizate pentru a publica poze, imagini inedite, continut concentrat cu poze sugestive.
Ultimul dar nu cel din urma, facebook-ul este la ora actuala cea mai populara retea de socializare si publicare de informatii. Este necesar sa aiba iconita pe site pentru ca un numar foarte mare de persoane din intreaga lume detin un cont de facebook, iar informatia publicata poate deveni destul de usor o stire daca exista si audienta ei. Prin el, se poate aduce trafic important pe site, in primul rand de la prietenii din lista si apoi de la prietenii prietenilor.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.