Curatarea pantofilor din piele intoarsa

pantofi-din-piele

Pantofii de piele intoarsa prezinta marele dezavantaj de a se pata atunci cand intre in contact cu apa, moment in care devin foarte dificil de curatat. In ciuda faptului ca ne plac, ca sunt la moda, si ca se pot asorta de minune cu aproape orice, petele urate de culoare inchisa ne dezarmeaza adesea si ne scot peri albi de-a dreptul. Este recomandat, ca in cazul oricarui material, sa tratam pantofii de piele cu o solutie speciala antipatare inainte sa ii purtam prima data. Insa data totusi nu am facut-o, iar pantofii s-au patat deja, mai este vre-o solutie?

Din fericire mai sunt solutii chiar si in acest caz, iar producatorii de pantofi au venit si cu cateva produse speciale pentru pielea intoarsa. Sa nu uitati, dragele mele, sa testati prima data produsul pe o suprafata mica, dintr-o zona nu tocmai la vedere a pantofului sau a cizmei, pentru ca in cazul unor efecte nedorite, sa nu va distrugeti in intregime pantoful. Folositi pentru curatate doar produsul destinat special tipului dumneavoastra de pantof: adica cele care sunt facute pentru pantofii din piele intoarsa si nu produse fara efect pentru pantofi ieftini.

S-a inventat chiar si un tip de radiera conceputa anume pentru a ascoate chiar si petele de murdarie cele mai adanci. O gasiti in magazinele de specialitate si o puteti folosi cu incredere pentru a sterge toate urmele ramase pe pantofii de piele intoarsa in urma contactului cu noroiul sau cu alte substante. Pentru a reface suprafata usor pufoasa a pielii intoarse, este important ca dupa ce folositi radiera respectiva sa neteziti pantofii cu o perie speciala care adesea se gaseste chiar pe spatele radierei.

In general, veti gasi aceste produse la magazinele de specialitate sau chiar la pantofari insa in ultima perioade le puteti gasi si la supermarcheturi, la un pret convenabil. Nu ezitati sa le folositi si rezultatele vor fi cu adevarat importante pentru perechea dvs de pantofi senzationali.

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.