Regele Scorpion – istoric si descoperiri – I

Regele Scorpion - istoric si descoperiri - I

Darnell spune ca cercetatorii inca incearca sa descifreze diverse parti ale descoperirilor lor, ceea ce poate reprezenta unele dintre cele mai vechi forme de scriere ale omenirii. In cele din urma, ei pot indica o batalie importanta care a avut loc, una care a dat nastere unei civilizatii unificate, condusa de un om care s-ar putea – sau nu – a fi numit Scorpion. (Un tableau Darnell descoperit pe site-ul Gebel Tjauti, in Desertul occidental Theban din Egipt, arata o sculptura a unui scorpion deasupra unui soim, simbol care inseamna „rege” sau zeul Horus in istoria egipteana.)

Darnell, care a petrecut zeci de ani studiind istoria egipteanului, spune ca „Scorpionul” este „cel mai timpuriu conducator pentru care cred ca putem sugera o desemnare, daca nu un nume personal, pentru a carui domnie putem vedea evenimente si ale caror aspecte fizice au oarecum a supravietuit la inmormantarea sa din Tomb Uj „.

Darnell spune, de asemenea, ca o alta inscriptie a echipei sale a descoperit puncte catre regatul regal. Inscriptia la scara larga el-Khawy este, de asemenea, paleografica, la fel ca Gebel Tjauti si demonstreaza o utilizare monumentala a hieroglifelor la inceputul scenariului.

„Aceasta inscriptie pare sa contina o valoare a semnului fonetic definit – akh,„ luminozitate ”, pentru semnul ibisului chel, spune el. „Inscriptia face, de asemenea, o declaratie echivaland puterea regala cu ordinea solara si, astfel, este prima expresie a regatului divin.”

Iulia
Pasionata de moda si sport, scriu intr-o maniera obiectiva despre tematicile de interes si incerc sa aduc un plus de personalitate acestui blog prin intermediul unor subiecte cat se poate de picante.

Comments are closed.